image
Dit væddemål bliver behandlet
Vent venligst, da vi tilægger en lille forsinkelse på live væddemål.
loading
Du er blevet logget af!
Da du ikke har været aktiv i en længere periode, er du af sikkerhedsmæssige årsager blevet logget af automatisk.

FAQ


 
 
 
 
 

Hvem er Tipico?


Tipico er et af de ældste firmaer på det tyske marked inden for sportsvæddemål og spil på heste. Tipico er førende på det tyske marked, når det gælder spilforhandlernetværk. Tipico har tilbudt sportsvæddemål i engelske - og tysktalende lande siden 2004, og foretog sidste år en udvidelse af deres tilbud. Da Tipico har masser af erfaring i at samarbejde med partnere i detailhandlen, så betyder det, at man som medlem af Tipicos affiliateprogram er garanteret fremragende behandling og service. Tag skridtet og tilmeld dig nu.
 
 

Hvordan tilmelder jeg mig som affiliate?


Gå til startsiden for affiliateprogrammet og klik på Registrer Konto.
Så snart du har erklæret dig enig i vores vilkår og betingelser, behandler vi din anmodning, hvorefter du vil modtage en e-mail, så snart vi har godkendt din konto.
 
 

Er der nogle udgifter forbundet ved at være Tipico affiliate?


Nej, der er ingen udgifter for dig, når du arbejder som Tipico affiliate.
 
 

Kan jeg registrere mere end en hjemmeside?


Ja, du kan tilføje så mange hjemmesider under din konto, som du ønsker.  Gå til hjemmesideadministration, hvor du til enhver tid kan tilføje eller slette hjemmesider.
 
 

Hvor meget kommision kan jeg tjene som Tipico Affiliate?


Alle affilierede virksomheder får 25% i kommission og en bonus (hvert kvartal) på op til 35 %.  Du får kommission for hver kunde, som ledes til Tipico fra en af dine hjemmesider. Din konto starter i nul hver måned, så eventuelle negative saldi fra forgående måned overføres ikke. For yderligere information om kvartalsbonusen læs venligst næste afsnit.
 
 

Hvad er den kvartalsvise bonus og hvordan beregnes den?


Hvert kvartal modtager du en 35% bonus udfra din nettoindtægt for hele kvartalet.  Kommission allerede udbetalt til affiliaten vil blive fratrukket. 
Bonus= nettoindtægter (kvartalsvis)x 35% -udbetalt kommission


Eksempel:

Selskab A:


Netto gevinst (januar):  1.000 kr. x 25% = 250 kr.
Netto gevinst (februar):  2.000 kr. x 25% = 500 kr.
Netto gevinst (marts):  1.000 kr. x 25% = 250 kr.

Bonus:  4.000 kr. x 35% -1.000 kr. = 400 kr.
Din kommissionen i dette eksempel er 35%
(1.400 kr. / 4.000 kr. x 100 = 35%)


Selskab B:

Nettogevinst (januar):  10.000 kr. x 25% = 2.500 kr.
Nettogevinst (februar):  -1.000 kr. x 25% = 0 kr.
Nettogevinst (marts):  10.000 kr. x 25% = 2.500 kr.

Bonus:  19.000 kr. x 35% - 5.000 kr. = 1.650 kr.
Din kommission i dette eksempel er 33,25%
(6.650 kr. / 20.000 kr. x 100 = 33,25%)
 
 

Får jeg kun kommission fra Odds og Live Odds?


Så længe vi ikke har aftalt andet, så får du procenter af nettokundeindtægterne fra alle Tipicos produkter. Hvis en kunde, ledt til os fra din hjemmeside, spiller Tipico Casino, så får du osse en andel.
 
 

Er der et minimumsbeløb, jeg skal have optjent, før jeg kan hæve mine penge?


Der er ingen minimumsbeløb, men alle kommissioner under 20 kroner bortfalder.
 
 

Hvordan hæver jeg mine penge?


Din affiliatekonto har de samme funktioner som en kundekonto.  Det betyder, at du kan hæve dine penge via bankoverførsel og Moneybookers. Hvis du er til Sportsbetting, så kan du også vælge at indgå væddemål for din kommission.
 
 

Hvad er der af tilgængelige statistikker og oplysninger?


Du kan se alle relevante data i din månedsoversigt. Disse omfatter klik, nye registreringer, indskud, bruttogevinster og nettoindtægter. Der findes statistikker for hvert produkt og og for kombinerede produkter.
 
 

Hvor ofte opdaterer Tipico statistikkerne?


Alle data og begivenheder rapporteres live, så du altid kan overvåge, hvad der sker på dine hjemmesider. Det eneste område der ikke opdateres live er afskrivninger, eftersom de omfatter tilbagebetalinger, som finder sted senere.
 
 

Jeg kan ikke finde den rette bannerstørrelse, hvad kan jeg gøre?


Du kan finde alle standard bannerstørrelser under links og bannere.  Hvis du ikke kan finde den størrelse, du har brug for til dit webspace, så skriv os en mail på affiliate@tipico.com, hvor du forklarer hvilken bannerstørrelse du har brug for, og vi vil forsøge at skabe det rette banner til dig.
 
 

Hvordan sætter jeg banner og links på min hjemmeside?


Gå til Links & Banner, vælg den bannerstørrelse eller det tekstlink du har brug for, kopier koden under banneret eller tekstlinket og indsæt den på din hjemmeside.
 
 

Hvordan tracker Tipico klik, registreringer m.m?


Tipico tildeler hver hjemmeside, som du registrerer under din konto dets eget unikke affiliate ID. Hvert banner og tekstlink i vores bannergalleri har en kode med dit affiliate ID. I det øjeblik du indsætter koden på din hjemmeside, bliver hver besøgende, der klikker på et link eller banner, sporet til din konto. Vi tilbyder dig desuden en cookie levetid på 30 dage, hvilket betyder, at kunden, når han har klikket på et banner eller link på dit websted, stadig vil blive krediteret din konto, også selvom han først registrerer 30 dage senere.
 
 

Må jeg bruge Tipico's logo på min side?


Du må godt bruge Tipicos navn og logo på din hjemmeside. Tipico tillader dog ikke nogen form for ændringer af logo og banner. Hvis du er i tvivl, så er du mere end velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.
 
 

Hvor kan jeg ændre personlige oplysninger?


Du kan til enhver tid gå ind og ændre dine personlige oplysninger. Det gør du i menuen for personlige oplysninger. Hvis du vil tilføje nye hjemmesider eller slette gamle, kan dette gøres i menuen for sideadministration. Menuen Min konto omfatter alle dine personlige transaktioner f. eks. udbetalinger, afsluttede væddemål osv.
 
 
Vent venligst ...
Denne proces kan ikke afbrydes.
delayimage
v5.112.0b91 - w13